Феновете на предаването са крайно разочаровани  Новината, че Господари на

...
Феновете на предаването са крайно разочаровани  Новината, че Господари на
Коментари Харесай

Джуди каза истината за Господари на ефира

Феновете на предаването са извънредно разочаровани 

Новината, че " Господари на ефира " се завръща в родния тв ефир след 5-годишна пауза провокира еуфория в огромна част от родната тв публика. Беше всеобщо препечатвана от медиите, само че без действително удостоверение за истинността й. Въпреки че беше свалено от ефир, паметното предаване не прекъсна своя живот, а продължи задачата си във виртуалното пространство. А това, което действително се случва към днешна дата с него и с опцията да го забележим още веднъж на дребния екран, можем да разберем само от продуцента Джуди Халваджиян, който потърсихме за значимите отговори по тематиката, написа Блиц.

- Джуди, от кое място в действителност пристигна информацията, че " Господари на ефира " се завръщат в ефир след 5 години пауза?

- И аз се чудя същото. За тези 5 години, откогато не сме в ефир, такава информация се пуска към този момент за 4-ти - 5-ти път. Като че ли някой пуска нещо просто ей по този начин, тъй като си го е измислил и всевъзможни медии започват да го препечатват. Ти си първата, която се сети да ми се обади, да ме попита, както си правила и преди. И това приказва задоволително и за вас, и за останалите.

- С други думи, казваш ми, че в тази вест няма нищо истинно?

- Имали сме интервали, в които сме си комуникирали с малките екрани, само че нищо не се случва, разбираш ли. Изведнъж стопират диалозите и до такава степен.

- А за какво стопират диалозите? Не се стига до консенсус по някаква причина ли?

- Не.. всяка една телевизия от огромните, тъй като дребните не могат да си го разрешат, има потребност от предаване като " Господари на ефира ", изключително като гледат какво се случва с нашата страна. Те кардинално предпочитание очевидно имат, само че имат и забрани. Все още избрани политици въздействат под една или друга форма на огромните медии. 

- Говорим за положителната остаряла цензура...

- Точно по този начин! Но това, което мога да ти кажа е, че в края на тази седмица, на 31 март, " Господарите " вършат 21 години! И за тези 21 години минахме през доста борби, доста от тях спечелихме. За страдание на този стадий една загубихме - и това е тази за въздействието на политиците в медиите.

Благодарение на нашите правила, които сме отстоявали - като морал, правда, правдивост, сме си навличали много проблеми, понасяли сме и не малко имиджови удари. Удари, които идват на първо място от хора, които не желаят да сме в ефир. Заради същите тези правила в този момент не сме в ефир.

Но почтено да ти кажа - не бих изневерил в никакъв случай на тези правила. Без тях ще загубим действително нашата еднаквост, ще загубим доверието на хората и ще се превърнем в едно от многото безхаберни излъчвания, които по този начин или другояче има в ефир, както знаеш.

- Въпреки че не са в ефир от дълго време, " Господарите " обаче, не престават да съществуват - в мрежата!

- Да, по този начин е, каквото можем, вършим. Ефирът обаче, към момента е това, което може да ни даде достъп до повече фенове. Наскоро бях на един баскетболен мач и ме срещат едни хора с питането: " Какво става с " Господарите "? Очевидно огромна част от хората желаят да се върнем, обаче, за жалост продължаваме да сме извънредно неуместни за същите тези политици.

21 години забавляваме хората! 21 години гоним измамниците! 21 години оказваме помощ на незащитените хора и се борим за правдивост! Какво да ти кажа... Готови сме да го вършим, стига да има една по-смела позиция от притежателите на малките екрани, да не се въздействат от заканите на политиците. Те ги заплашват да има избрани публицисти в малкия екран, да има избрани излъчвания и така нататък Случва се към момента, за жалост, в случай че някой не го знае - в този момент да го прочете!

- След като един път сте били и нямате желание да се отказвате, значи отново ще бъдете - това най-малко споделя концепцията зад силата на постоянството?

- Дай Боже! Много добре го сподели, а и аз съм доста непрекъснат. Честно да ти кажа постоянно съм вярвал в " Господарите ", тъй като това не е едно официално предаване, а е просто философия. Създаване на развлечение от една страна за хората, в това време казване и на неуместни истини.

Нашата страна е цялостна с измамници и ние сме хората, които се борим с тях. Такава, уви, е действителността. Дай Боже нещо да се промени! Като виждам политическата обстановка, не съм доста огромен оптимист.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР